Alles van chocolade

Wij zijn een internationale onderneming met productielocaties in vier Europese landen. Bovendien onderhouden wij relaties met een internationaal netwerk van grondstoffen- en verpakkingsleveranciers, trend- en marktonderzoekers, universiteiten en laboratoria.

Met de interne knowhow en externe informatie over ontwikkelingen en trends houden wij onze productenportfolio doorlopend actueel. Daaruit laten zich gericht innovaties voor onze merken ontwikkelen of goede ideeën voor specifieke producten voor onze handelspartners. Onze eigen research- & developmentafdeling maakt als eerste stap monsters die via interne of externe panels worden beoordeeld tot het moment gekomen is waarop deze volgens ons geïntroduceerd kunnen worden. Daarbij zijn zinvolle verpakkingsconcepten die het product beschermen voor ons belangrijk.

Bij elke stap hechten wij groot belang aan het thema duurzaamheid. Dat geldt voor de grondstoffen, verpakkingen en de volledige energieketen in de fabrieken. Dit resulteert in totaalconcepten voor merken of handelsmerken die altijd inspelen op de actuele vraag uit de consumentenmarkt.